MENIU
Vuch na cestách

Câștigă un voucher pentru o vacanță împreună cu Vuch și portalul www.pelikan.sk/en

Vara este aici și tu ai ocazia să câștigi o vacanță la alegere! Crezi că glumim? Absolut deloc! Dă frâu liber imaginației tale și împărtășește creația ta pe profilul tău de instagram cu #vuchworld și #pelidays! Iată cât este de simplu! 

Care este regulamentul concursului?

  • Fă poze cu produse Vuch oriunde te afli! Distribuie fotografiile pe profilul tău de instagram cu #vuchworld și #pelidays
  • Urmărește @vuch_com și @pelikan.sk pe Instagram.
  • Urmărește @vuchromania și @dovolenky.pelikan pe Facebook.
  • Nu posedezi încă un articol de la Vuch? Nici o problemă! Dă frâu liber imaginației tale și inventează un logo Vuch! Oriunde, oricum și de câte ori vrei!

Cum să creezi un logo Vuch?

oți pur și simplu fă o fotografie cu produsul sau logo-ul nostru, sau folosește, pietre atunci când ești într-o excursie în munți și pune-le în forma logo-ului nostru! Crează un logo cum știi tu cel mai bine! 

Concursul pentru o vacanță începe luni 8.7.!

În fiecare săptămână tragem la sorți cea mai originală fotografie care merge mai departe în marea finală! Autorii celor 7 fotografii vor primi un voucher pentru o achiziție în magazinul nostru online în valoare de 150 Lie! Mai departe, va avea loc un vot public asupra câștigătorului absolut! 

Fotografiile pot fi distribuite pe tot parcursul verii, până pe 25 august. La sfârșitul verii vom anunța persoana norocoasă care va câștiga suma de 2800Lei pentru bilete de avion în orice destinație la alegere!


Nu știi cum?

Aruncă o privire, cum a decurs concursul de anul trecut. Au participat la acest concurs o mulțime de fotografii originale. Inspirație găsești în revista noastră, sau pe instagram pe #myvuch sau #vuchworld.

 

Vuch travel

Nu ai echipamente potrivite pentru călătorii? Aruncă o privire pe Travel collection și asigură-ți stocul. Ai nevoie de rucsac, geantă, ochelari sau geantă cosmetică?

 

Cunoști Pelikan-ul?

Portalul www.pelikan.sk/en a acordat acestui concurs 2800 Lei pentru biletele tale de avion!

Dă frâu liber imaginației tale, crează logo-ul Vuch la fiecare pas și împărtășește fotografiile! Așteptăm cu nerăbdare ideile tale!