CUT COLLECTION. PRIMELE PORTOFELE DIN PIELE PENTRU BĂRBAȚI.

Primele portofele din piele pentru bărbați din Cut Collection sunt aici. Și poți fi sigur că este vorba de piese elegante bazate pe un design unic, piele naturală și puterea contrastelor de culoare.

Mai simplu spus, aceste portofele colorate pentru bărbați sunt un accesoriu pe care nu îl poți obține nicăieri în altă parte. 

CUT. CONTRAST. SIMPLE. 

Colecția de portofele CUT pentru bărbați oferă două tipuri de design slim. Sunt potrivit de mari pentru a încape în buzunar. Le avem în patru combinații de culori, care cu siguranță nu te vor plictisi.

 

 

Elegant și practic. 

Vrei ca portofelul tău să fie atât practic, cât și elegant? Fii sigur că, Cut Collection le îndeplinește pe ambele. Dispunerea internă a compartimentelor, împreună cu pielea subțire, creează un portofel cu adevărat subțire, astfel încât să nu deranjeze în buzunarul din spate al pantalonilor sau să creeze o umflătură inestetică sub sacou. Sunt bine gândite până la ultimele detalii de la un logo metalic, la o combinație de culori ale pielii. 

De ce să alegi un portofel din piele naturală?

Dacă vrei un portofel care să reziste foarte mult timp, portofelul Cut Collection este cel potrivit. Pielea naturală este un material rezistent și își va păstra calitatea timp de câțiva ani.  

 

 

 

#vuch #vuchwallet #vuchman