+40 316 301 504 (PO-PÁ 08:00-16:00)

Nude ladiest

Pe stoc Portofel pentru femei 
Ballerin Ballerin

BALLERIN

"Ador dansul și tot ce ține de el. Întotdeaună cănd ascultă muzică dansez. Nu pot rămăne un minut pe loc. Ballerin este întotdeauna la îndemână și sunt pregătită să plec la festival sau petrecere. O iau cu mine pe prietena mea roz, sandalele și am plecat. Fără pregătiri îndelungi, pentru asta Ballerin este ideală."

Flowery Flowery

FLOWERY

„Lunca presărată cu flori, raze de soare, picnic. Tu și cu mine. Aceasta este ideea mea de paradis. Îți place? În acest caz ne vom înțelege de minune. Pune-mă pe nas și vom merge împreună pentru a explora frumoasele zile însorite. Nu mai am răbdare."

Gift Wrapping Dots Gift Wrapping Dots

Gift Wrapping Dots

"Noul ambalaj cu buline. Vrei să o ai pe “vuch“ tot timpul în siguranță? Sau un ambalaj pentru toate acele nimicuri pe care le ai în poșetă? Atunci acest sac foarte ieftin este exact ceea ce ai nevoie."

Gift Wrapping Exclusive Gift Wrapping Exclusive

Gift Wrapping Exclusive

"Vrei să o ai pe "vuch" în siguranță, să nu se deterioreze. Atunci nu sta pe gânduri și pentru 19 monede mă poți adăuga la aleasa ta."

 

70,00 lei
cantitate

Adaugă în lista dorințelor

DOTS COLLECTION

 

„ Azi am prima întâlnire și trebuie să fiu perfectă. Nu am nici o poșetă frumoasă, doar rucsacul de școală dar cred că nu aș face impresie cu el. O să îmi iau portofelul pe post de clutch, am nevoie doar de bani pentru înghețată. “

  • Compartiment cu fermoar pentru monede
  • Compartiment pentru fotografie
  • Compartiment mare pentru bancnote
  • Închidere cu știft
  • Cărticica Vuch – identificare în caz de pierdere
  • Ambalată în cutie cadou
Descriere
TOATE PORTOFELELE
LE TRIMITEM ÎN
AMBALAJ DE CADOU

NUDE LADIEST

„Azi am prima întălnire și trebuie să fiu perfectă. Nu am nici o poșetă frumoasă, doar rucsacul de școală dar cred că nu a-și face impresie cu el. O să îmi iau portofelul pe post de clutch, am nevoie doar de bani pentru înghețată.“

Nude ladiest
Nude ladiest
Nude ladiest
Nude ladiest

Produse similare

Raspberry

62,00 lei
88,00 lei
-30% Vânzare

Lavender

70,00 lei

Vivian

70,00 lei

Tina Tansy

72,00 lei
NOU

Licorice

57,00 lei
88,00 lei
-35% Vânzare