MENIU

Moderní dámské kabelky

Bright Becky

femeie de mână
135,00 lei


„Care dintre gențile de mână moderne te-a fascinat cel mai mult? Una mai mică, una mai mare, una monocromatică sau una cu un model, care declanșează o avalanșă de admirație? Ai deja geanta ta favorită? Indiferent care dintre ele îți place, nu o lăsa să aștepte prea mult pentru a forma împreună o pereche elegantă în mersul la muncă sau la distracție. Suntem convinși că, imediat ce iei în mână noua geantă VUCH modernă, vei fi încântată de materialele de calitate și durabile plăcute la atingere. Geanta spațioasă oferă mult spațiu pentru toate lucrurile, de care ai nevoie în timpul zilei.

În interior poți găsi un buzunar mic pentru a chei sau ruj. Pe scurt, lucruri pe care nu vrei să le cauți mult timp într-o geantă mare. Închiderea principală cu fermoar oferă siguranță obiectelor tale, iar designul elegant este completat de un logo metalic VUCH. Îți place o geantă de mână fără fermoar dar ești îngrijorată de lucrurile tale? Rezolvă această situație cu un organizator pentru genți sau cu o geantă cosmetică pentru a proteja toate lucrurile tale.

Știm că detaliile contează. Modelul genții sau un pandantiv poate schimba întreaga ținută. Alege exact geanta de mână care ți se potrivește cel mai bine. Nu sunt suficiente decorațiunile pe care le are geanta aleasă? Adaugă la ea un pom pom sau o decorațiune pentru genți exact după gustul tău. Asortează noua geantă cu alte accesorii VUCH, nu uita de un portofelul asortat cu geanta ta și bucură-te de perfecțiunea ținutei tale toată ziua. ”