MENIU

Geantă de damă cu mâner


Ne pare rău, dar nu a fost găsit nici un produs


Cum arată diminețile tale? Iei în grabă geanta, o arunci peste umăr și fugi la tramvai? Sau o iei solemn în mână, te bucuri de fiecare privire asupra ei, o pui pe mână și mergi încrezătoare pe stradă? Gențile de mână VUCH pot face față ambelor situații. Dar credem că, vei prefera situația a doua. Geanta de mână perfectă și modernă cu mâner merită fiecare secundă de atenție!

Poate că o vei lua cu tine și atunci, când nu vei avea nimic de pus în ea. Fără acest accesoriu vestimentar nu vei mai face nici un pas, doar pentru aspectul său. Sau, mai avem o soluție pentru tine: obține una dintre gențile mai mici pentru articole mici. Cu siguranță vor deveni prietene și vei putea să le schimbi după nevoie.

Astăzi, poșeta îndeplinește mai mult funcția de accesoriu vestimentar decât de geantă pentru cele mai importante lucruri. De aceea, am pregătit pentru tine o selecție frumoasă de genți în diferite culori. Alege o geantă care să se potrivească atât ținutei tale, cât și dispoziției tale. Nu trebuie să o umpli la maximum, pune în ea numai obiectele esențiale și dă-i drumul!